2008-07-12

Blött värre norr om Linköping

Så har jag nu änteligen cachat in på Grannens Grabb. Surt att ha varit först(eller iallafall nästan), besökt den eländans platsen 3 ggr, men inte hittat den. Först månader efteråt fixades den och någon annan fick FTF. Sen var det sent på säsongen och

Så när nu Hjortfot meddelade att dom slutligen löst den och ämnade plocka den så tänkte jag att "Va faan". Ringde upp Skarek som jag visste var i stan och jag misstänkte var het på cacharna, och jagade iväg strax efter jobbet. GG vill man helst inte vara solo när man tar. Utan speciella medel blir man väldigt blöt nar man tar den, men det är inte svårt. Rune kommer att deleta min logg om jag säger mer.

Hur som helst så loggade vi, bytte lite TB's på platsen och inväntade Hjortfot. Men det var Arlid som dök upp först. En bra kväll att ta GG på.

Nu var målet inställt på nästa blötcache, Claustrophobia LPI #3, bakom Ikea.
Vi tänkte att det finns fler blöta cachar på vägen dit och for till Svartåns Eskapader först. Lyckades hitta ledtrådarna och läsa dom en efter en. Insåg att det bara var att fortsätta i blötan och att min misstanke om placeringsrikting varit rätt ända sen jag kollade in den förra sommarn. Utan problem lokaliserades cachen. Men... Stora sågar har gjort sitt till att höja ratingen på svårigheten att ta cachen till 5. Vilket den inte var förr. Nu tror jag iofs att Pinkunicorns utrustning kan komma oss till hjälp även på denna cache. Så här blev det torsk. En blöt sådan.

Återstod att klämma Klaustr Of Oben. Inte svårt, men äckligt. Dock var blötan inte så hög, geggan desto tjockare och halare, och efter att ha jobbat ordentligt så fanns den där med lätthet.
På vägen ut halkade jag och doppade nästan telefonen i gegget. Blääh.

Inga kommentarer: