2008-04-24

de sista traddarna avklarade

...i Linköping iallafall...
En tur före kören igårkväll till Tallboda röjde bort både Archipelago och den stixiga vid motellet. Träffade Hittarna som gjorde sitt 1200 fynd just vid Tallboda fyr. (Fast det var jag som hittade den!)

Efter kören så var det dax att ta Zebola 2. Med tanke på vad Hittarna sa om lämpligt gömställe så kändes det som att man måste ta den snart innan den försvinner. Trots mörker och taskigt batteri i ficklampan hittade den snabbt och lätt. Kul ställe, men lite väl mörkt för någon större upplevelse.

Då återstod bara en rackarns liten trad i linköping. Och klockan var inte fullt 10. Hem och hämta pannlampan och över till Ryd. Där fanns Greppas Camoflage omgående. Vissa cachar hittas lättare i mörker med lampa, denna var definitift en sådan. Dessutom slapp jag se förödelsen i skogen. Det här var en riktigt tråkig cache. usel gömma, slarvig burk, slarvig loggbok, noll  upplevelse.

Gjorde en attack på IKEA i mörkret men gav  upp även denna gång.  Den är oxå  rätt trist. Den och  trree mysterisar till, sen är det rent i Linköping.
Blogged with the Flock Browser

Inga kommentarer: