2008-10-19

Höst och låg aktivitet på cachingfronten

så har jag inte skrivit något på länge. Men några få cachar har jag lyckats logga iallafall.
Uppslagen på eländans Five Steps Down ledde ingenvart och det var anti-motiverande.
Så kom det några nya cachar, men dom fick ligga, ja inte så länge just den bakom jobbet, men Justice City-multin kapades först i söndags. Tog med en kollega på en liten blåsig tur och visade upp garnisonsområdets ombyggnad.
Annars har det varit rätt mycket upptagenhet med annat, båtar, bilar, spex och körjubileum.
Så jag kunde tyvärr inte vara med på eventet i motala. Eventet där de närvarnde lyckades lura ur RDun lite ledtrådar till FSD och trigonometri... Ja sen så fick jag höra det av Hjortfot, och sen hade visst någon i släkten löst FSD varpå Bosse och Hjortfot åkte ut och loggade. I Bosses logg kunde jag dock uttyda att han letat vid platsen förr, och det hade jag ju hört om...
For ut samma kväll och sprang rakt på och ägnade sedan halva natten åt att motivera koordinaterna. Något som jag egentligen inte lyckades med. Men nu har jag förstått. Säger bara Grannes Grabb borde kunna löst denna oxå.

Nu förbereds sombäst Fumble After Dark. Jag och Torsan ska åka härifrån och möta upp med Blaufish, Benrangel och Woody. Förhoppningsvis är det ingen snö då, för jag har nog inte hunnit skaffa vinterdoningar till bilen tills dess. Får se vad man kan skaffa på biltema för att hålla bilen ren vid cacheningsäventyr. Gummimattor, stolsöverdrag...

Har varit lite sugen på att skaffa en nyare GPS, typ Colorado eller Oregon. Finns lite braiga Geocachingfunktioner till dom. Men analyser avskräcker. Batteritider, Ljusstyrkor, Inmatningssvårigheter på coloradon, men framförallt precisionen. Länk berättar om initiala tester och erfarenheter, side-by-side-tests, med avvikelser på bortåt 50 meter!!!

Så jag väntar nog ett tag till på bytet och fortsätter med min 60cx.

Ska se om jag inte ska ta en sväng, vädret är lovande just nu....

Inga kommentarer: